Cena isporuke za porudžbine veće od 3.000,00 RSD je besplatna na teritoriji Srbije.

 • BLENIOR LENDING

  Sezona suknji, haljina i šortseva je uveliko počela. Ne dozvoli da ti dlačice prave problem. Sa proizvodima za depilaciju, novog brenda Blenior, uvek ćeš na brz i jednostavam način moći da se, u kućnim uslovima, izdepiliraš i obučeš baš tu kombinaciju koju želiš.

  Izaberi set od tri proizvoda koji odgovaraju tvojoj koži i iskoristi sjajnu akcijsku cenu od 399 rsd ovog meseca.

  VIDI JOŠ

 • TSUBAKI LENDING

  Kako protiv celulita i strija?

  Celulit ili takozvana “narandžina kora” je pojava koju svaka žena ima, u manje ili više izraženom obliku. Zadatak Tsubaki proizvoda je da smanji pojavu uznapredovalog celulita i vidljivo učvrsti kožu. S obzirom da je leto baš blizu, sjajna je prilika da ih poručiš sada po 20% nižoj ceni.

  Za zategnutu kožu bez celulita i strija uz Yoskine Tsubaki.

  VIDI JOŠ

 • BELA LINIJA

  Mnoge žene širom Srbije ne mogu da zamisle početak dana bez proizvoda iz Bele linije. Upravo se ona nalazi na junskom sniženju.

  Rešite se dehidrirane kože, zadržite njenu elastičnost i sjaj sa #basic linijom japanskog brenda Hada Labo.
  Isprobajte Super hidrator koji se u Japanu prodaje na svake dve sekunde, serum, kreme, gel za umivanje i masku na super popustu do 25% .

  VIDI JOŠ

 • KOMPLETNA NEGA ZA KOMPLETAN UGOĐAJ

  Potraži sve proizvode ovog brenda na 20% popusta do kraja Juna.

  VIDI JOŠ

Blog

Plastika kao materijal, utiče na našu planetu Zemlju više nego što možemo zamisliti. U svetu se svake godine baci preko 3,6 miliona plastičnih četkica za zube. Jedan čovek, u roku od jednog dana baci puno stvari koje su napravljene baš od plastike. Ukoliko biste se sada okrenuli oko sebe, primetili biste da imate puno stvari koje su od ovog materijala. Flaše, činije, zatvarače, saksije, kese, samo su neke stvari koje, nesvesno, svakodnevno bacamo. Sve ono što bacimo uz pomoć vetra ili putem kanalizacije završi u morima, okeanima, u prirodi, parkovima. Plastika. Zemljin neprijatelj broj 1! PROČITAJTE JOŠ Kako smo i sami izloženu stresu u ovom periodu zbog promena koje nam je pandemija donela. Slična situacija je i sa našom kožom. Pojačana higijena, zatvoren prostor, ulazak u proleće, ali i unutrašnji stres, su faktori koji svakako utiču na njeno stanje. Zato smo zamolili Jelicu Nikolić, farmaceuta i specijalistu kozmetologije, koja stoji iza Instgram naloga Nutrikozmetik, kao i istomenog Youtube kanala da nam pomogne sa odgovorima na neka pitanja.... Kako sačuvati svoju kožu u danima izolacije PROČITAJTE JOŠ Joga je drevna veština koja donosi harmoniju u svim sferama života. Zbog blagotvornog uticaja na naš organizam i benefita za telo i um, trebalo bi da je upražnjavamo barem dva puta nedeljno. Budite u harmoniji sa sobom PROČITAJTE JOŠ Ako ste pristalica ideje da doručak treba da bude lagan, ovih 5 ideja za jednostavan i zdrav obrok će vas sigurno obradovati. Ukoliko preskačete doručak ili započinjete dane teškom i masnom hranom, možda vas ove kreativne ideje podstaknu na promenite svoje navike. Zdrav početak dana: 5 ideja za sladak, ukusan i lagan doručak PROČITAJTE JOŠ Da li ste se nekada zapitali koliko hrana koju jedemo, zapravo utiče na našu kožu? Često možete čuti da preparati za negu ne daju stopostotne rezultate. Zašto je to tako?... LEPI SPOLJA, ZDRAVI IZNUTRA PROČITAJTE JOŠ Plastika kao materijal, utiče na našu planetu Zemlju više nego što možemo zamisliti. U svetu se svake godine baci preko 3,6 miliona plastičnih četkica za zube. Jedan čovek, u roku od jednog dana baci puno stvari koje su napravljene baš od plastike. Ukoliko biste se sada okrenuli oko sebe, primetili biste da imate puno stvari koje su od ovog materijala. Flaše, činije, zatvarače, saksije, kese, samo su neke stvari koje, nesvesno, svakodnevno bacamo. Sve ono što bacimo uz pomoć vetra ili putem kanalizacije završi u morima, okeanima, u prirodi, parkovima. Plastika. Zemljin neprijatelj broj 1! PROČITAJTE JOŠ

Instagram

Istaknuti proizvodi

 

Prijavite se brzo i lako

Da biste dobili informacije o popustima i novostima iz sveta lepote i nege prijavite se na Magic Beauty newsletter.

Korpa
-
+
Ukupno
549,00 RSD