Besplatna dostava za kupovine preko 3000 dinara 🚚

Početna > Prava potrošača

Prava potrošača

Prema Zakonu о zaštiti potrošača („Sl. glasnik RS", br. 88/2021), kupovina preko našeg internet sajta www.magicbeauty.rs smatra prodajom na daljinu.

Zakon za slučaj prodaje na daljinu ustanovljava pravo kupca, koji se smatra potrošačem, da odustane od ugovora u roku od 14 dana od dana kada mu je proizvod preda, odnosno kada je opredat licu koga je kupac odredio, a nije prevoznik.

Shodno tome, ukoliko želite da vratite kupljeni proizvod čiji je prodavac Magic Cod doo, to možete učiniti u roku od 14 dana od trenutka prijema pošiljke popunjavanjem obrasca koji će vam stići na mail adresu prilikom potvrde porudžbine.

Roba se vraća isključivo na adresu pošiljaoca koju možete videti na adresnici. Ukoliko niste sigurni na koju adresu je potrebno da vratite pošiljku, obratite se našoj korisničkoj podršci.

Važno je da znate da ste u tom slučaju dužni da snosite troškove povrata robe.

Proizvod koji vraćate mora biti u originalnoj ambalaži i bez vidljivih tragova korišćenja sa svom pratećom dokumentacijom. Vaša obaveza je da ga vratite u roku od 14 dana od datuma kada ste nam dostavili popunjen obrazac ili nas na drugi način obavestili da odustajete od kupovine.

Mi ćemo vam najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema popunjenog obrasca ili drugog vida obaveštenja vratiti uplaćen iznos. Uplatu iznosa možemo odložiti sve dok ne primimo robu koju nam vraćate ili dok nam ne pošaljete dokaz da ste nam poslali nazad robu.

Povrat novčanih sredstava zavisi od načina plaćanja:

U slučaju da želite da izvršite zamenu artikla, to možete učiniti u roku od 14 dana od dana prijema pošiljke, s tim da je tada neophodno da:

Proizvod je dodat u korpu!

Količina:

Registrujte se i zaradite bodova!

Pogledajte Korpu

Prijavi se na naš newletter i postani deo naše magične zajednice.