Besplatna dostava za proizvode za NEGU TELA uz kod MAGICDOSTAVA 🚚

Početna > Poručivanje, dostava robe i način plaćanja

Poručivanje, dostava robe i način plaćanja

Porudžbina

Svi proizvodi koji se nalaze na internet sajtu MagicBeauty.rs se poručuju elektronskim putem tj. preko sajta i smatraju se poručenim u trenutku kada Kupac prođe celi proces porudžbine, posle čega Kupac biva obavešten u vidu potvrde porudžbine na e-mail adresu navedenu u svojim podacima.

Posle izrade i procesa poručivanja, kao i potvrde prijema, porudžbine na navedenu e-mail adresu Kupac će dobiti potvrdu da je MagicBeauty.rs primila porudžbinu.

Posle prijema e-maila iz prethodne tačke, porudžbina se više ne može menjati online tj. preko internet sajta, već isključivo putem kontaktiranja korisničke podrške slanjem e-maila na adresu kontakt@magicbeauty.rs ili pozivom na broj telefona +381 65 3700 917 (od ponedeljka do petka od 08:00 do 16:00).

Ako poručeni proizvodi nisu dostupni u magacinu, zaposleni MagicBeauty.rs će kontaktirati kupca posle slanja potvrde o prijemu porudžbine.

Ugovor se smatra zaključenim kada Kupac primi putem e-maila potvrdu da je njegova porudžbina prihvaćena.

MagicBeauty.rs će nastojati da dostavi sve proizvode koje je Kupac poručio, ali zadržava pravo da odbije nalog/porudžbinu u slučajevima više sile ili u slučajevima kada je izvršenje ugovorne obaveze znatno otežano. Ako MagicBeauty.rs odbije nalog, Kupac će o tome biti obavešten nakon prijema potvrde o primanju porudžbine.

Plaćanje

Ukoliko ste se odlučili za kupovinu naših proizvoda putem sajta, pružamo vam mogućnost plaćanja na tri različita načina:

Plaćanje pouzećem – Možete platiti gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Plaćanje platnim karticama – Platnim karticama Visa, MasterCard, Dina, Maestro ili AmEx posredstvom Ecommerce platforme Banca Intesa

Cene

Sve prikazane cene su izražene u dinarima (RSD) i uključuju PDV. Poručeni proizvodi će biti isporučeni prema cenama važećim na dan porudžbine i koje su objavljene na internet sajtu. Uslovi plaćanja, cene, promocije i akcijske ponude su važeće isključivo u trenutku potvrde porudžbine i mogu biti promenjene bez prethodne najave. U slučaju da se cena proizvoda promeni za vreme obrade porudžbine, ili cena na internet sajtu iz bilo kojeg drugog razloga ne bude odgovarala stvarnoj ceni proizvoda ili usluge, MagicBeauty.rs će omogućiti Kupcu da odustane od kupovine odnosno da potvrdi novu, promenjenu cenu.

Dostava

MagicBeauty.rs izvršava uslugu isporuke samostalno ili takvu uslugu pruža preko kurirske službe koju angažuje po ugovoru. MagicBeauty.rs ima zaključen ugovor o saradnji sa kurirskom službom BEX Express (https://www.bex.rs).

Proizvodi koje je Kupac poručio biće isporučeni na adresu navedenu prilikom prijema porudžbine.

Kupac obezbeđuje prisustvo punoletne osobe na adresi iz porudžbine, a u svrhu preuzimanja proizvoda. Kurirska služba koja je angažovana za dostavu će pokušati da isporuče proizvode dva puta. Posle završene isporuke Kupac je u obavezi da potpiše potvrdu o preuzimanju. Ukoliko Kupac odluči da ne potpiše potvrdu o prijemu, isporuka će se smatrati odbijenom. Takođe, ukoliko Kupac nije dostupan na adresi iz bilo kojeg razloga, MagicBeauty.rs ne može preuzeti odgovornost za ugovoreni termin isporuke.

Ukoliko isporuka ne bude uspešna, prozivodi će biti vraćeni u MagicBeauty.rs, dok će porudžbina kupca biti otkazana, a novac će biti vraćen Kupcu.

Za povraćaj novca, Kupac je u obavezi da ostvari kontakt sa MagicBeauty.rs slanjem e-maila kontakt@magicbeauty.rs ili pozivom na broj telefona +381 21 551 611 i +381 65 3700 917 (od ponedeljka do petka od 08:00 do 16:00). Nakon poziva telefonom potrebno je broj tekućeg računa dostaviti na e-mejl kontakt@magicbeauty.rs.

Naknada i uslovi isporuke

Sve porudžbine Kupaca koje budu ostvarene preko internet sajta MagicBeauty.rs podrazumevaju da usluga isporuke predstavlja dodatni trošak pored ugovorene cene proizvoda, odnosno u ceni proizvoda iz ponude nije sadržana cena dostave/isporuke proizvoda, koja pada na teret kupca, osim u slučaju kada je porudžbina viša od 3.000 dinara, kada je dostava besplatna.

MagicBeauty.rs usluge kurirskih službi inicira po potvrdi porudžbine od strane kupca. MagicBeauty.rs će nastojati da sve porudžbine koje su potvrđene budu isporučene u roku od 48 sati. Ukoliko je reč o porudžbinama koje su poručene petkom posle 14h i danima vikenda (subota i nedelja), za njih se dostava vrši kao za porudžbine izvršene u ponedeljak .

Za poručenu robu do iznosa 3.000 dinara dostava se naplaćuje „po važećem cenovniku kurirske službe“ . Za robu čija je vrednost preko 3.000 dinara dostava se ne naplaćuje. Cene i vremena isporuke odnose se na isporuke na teritoriji Republike Srbije.

Ukoliko Kupac u očekivanom roku ne primi robu ili obaveštenje o isporuci, dužan je da o tome obavesti MagicBeauty.rs kako bi preduzeli dalje korake u smislu traženja pošiljke ili kako bi poslali novu pošiljku na adresu koju je Kupac naveo.

Ograničenja kod isporuke

Isporuka poručenih proizvoda može biti obustavljena zbog više sile na koju MagicBeauty.rs ne može da utiče, kao i zbog radnji ili okolnosti koje nije bilo moguće predvideti uključujući, ali ne ograničavajući se npr: na prirodne i elementarne nepogode, zatvorene saobraćajnice usled vremenskih nepogoda, oštećenja ili radova na putu, objektu ili instalacijama, demonstracije ili okupljanja. U takvim slučajevima MagicBeauty.rs će uložiti maksimalne napore kako bi sa kupcem dogovorili novi termin isporuke.

Dogovaranje isporuke

Isključivo Kupac je odgovoran za obezbeđivanje mogućnosti prihvatanja isporuke na adresi koja je navedena u porudžbini. Ukoliko Kupac nije u mogućnosti da lično primi isporuku, potrebno je da obezbedi prisustvo punoletne osobe. Kurirska služba neće isporučiti proizvode za koje nije potpisana potvrda o preuzimanju.

Kupac je dužan, u što kraćem roku, da obavesti MagicBeauty.rs o bilo kojim mogućim poteškoćama oko preuzimanja robe. MagicBeauty.rs neće snositi odgovornost za bilo kakva kašnjenja koja su rezultat propusta kupca.

Kada se roba isporuči kupcu ili osobi koja je primila robu, Kupac postaje vlasnik tih proizvoda i odgovoran je za sva naknadna oštećenja, gubitke ili uništenja proizvoda.

Rok isporuke

MagicBeauty.rs će nastojati da sve porudžbine koje su potvrđene budu isporučene u u što kraćem roku. Ukoliko je reč o porudžbinama koje su poručene petkom posle 14h i danima vikenda (subota i nedelja), za njih se dostava vrši kao za porudžbine izvršene u ponedeljak .

Proizvod je dodat u korpu!

Količina:

Registrujte se i zaradite bodova!

Pogledajte Korpu

Prijavi se na naš newletter i postani deo naše magične zajednice.