Hidratacija lica

Bez obzira na to koji tip kože imaš, neizostavan korak u rutini (pored čišćenja lica) je HIDRATACIJA! Svojoj koži je možeš pružiti uz pomoć kreme za lice koju obavezno koristi ujutru i uveče, a dodatnu hidrataciju možeš da obezbediš upotrebom seruma, okoloočnih krema, tonika i maski za lice.

ŠTA DA KORISTIM UKOLIKO IMAM DEHIDRIRANU KOŽU?
Pre svega, dehidrirana koža je stanje kože koje nastaje usled vremenskih uslova, agresivnih preparata i slično zbog čega koži fali VODA. Da bi je nadoknadili, koristite sastojke poput hijaluronske kiseline, aloe vere, ružine vodice
LICE MI SE MASTI KADA KORISTIM KREMU. ŠTA DA RADIM?
Čak i ako imaš masnu kožu, neophodna ti je hidratacija. Krema za lice štiti kožnu barijeru i sprečava isušivanje, tako da ukoliko je ne koristiš, može doći do dehidracije (pojačano lučenje sebuma, osećaj zatezanja, peckanje…). Potraži kremu lagane gelaste teksture koja neće zapušiti tvoje pore.
IAKO KORISTIM KREMU, LICE MI JE I DALJE SUVO
Tvoja koža je izgleda veoma suva i hidratanta krema nije dovoljna da ti pruži potrebnu negu. U tom slučaju možeš da u rutinu u uvedeš serum za hidrataciju ili ulje za lice koji će obezbediti da tvoja koža bude nahranjena i sprečiti isušivanje.