Nega usana

Nega usana na svakodnevnom nivou je preduslov za mekane usne koje predstavljaju idealnu podlogu za šminku. Istražite naš asortiman kozmetike za usne i odaberite neki od proizvoda koji će vašim usnama obezbediti hidrataciju, zaštitu i svežinu tokom cele godine! Poručite online već danas!

Nega usana – šta podrazumeva pravilno negovanje usana?

Suve i ispucale usne su problem mnogih dama, i to ne samo zimi, već i tokom cele godine!

A za ovaj problem postoji samo jedno rešenje – pravilna nega usana!

Nega usana podrazumeva redovno korišćenje odgovarajućih proizvoda pouzdanih brendova – a upravo takav izbor preparata za usne ćete pronaći u našem asortimanu! 

Odredite koja vrsta proizvoda vam je neophodna i započnite sa negom usana več danas!

Kozmetika za usne – vrste proizvoda za negu usana

Pravilna nega usana podrazumeva korišćenje proizvoda koji odgovaraju vašim usnama. U našem asortimanu se nalazi:

  • Piling za usne (scrub za usne)
  • Balzam za usne
  • Krema za usne
  • Puter za usne

Piling za usne ili scrub za usne ukloniće površinski, izumrli sloj ćelija sa vaših usana i učiniti ih mekanim i glatkim. Preporučuje se da se radi jednom nedeljno, tako što se utrlja na usne, a potom ispere. Skrab za usne možete uvrstiti u redovnu negu lica i raditi uz piling lica, u sklopu svoje rutine.

Balzam za usne hidrira i duboko obnavlja suve i ispucale usne i pruža im intenzivnu negu. Glavni sastojak balzama je pčelinji vosak koji usnama pruža zaštitu od spoljašnjih uticaja. Možete se odlučiti za balzam u stiku ili u teglici, a preporučuje se da ga nanosite pri svakom izlaženju iz zatvorenog prostora.

Ukoliko su vaše usne posebno oštećene, u svoju negu uvrstite i kremu ili puter za usne koji će im pružiti intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju.

Nega usana – prodaja kozmetike za usne u Magic Beauty online shop-u!

U Magic Beauty online shop-u pronaći ćete sve proizvode koji su vam potrebni za vrhunsku negu lica i tela! Istražite naš asortiman, pronađite proizvode proverenih brendova i poručite proizvode za negu usana online u samo 3 koraka.

Dostava je dostupna na teritoriji cele Srbije i besplatna je za porudžbine veće od 3.000 dinara!

Zakoračite u naš magični svet i pružite sebi negu koju zaslužujete!