Očna zona

Nega okoloočne regije je posebno važna zbog toga što je u ovom području koža tanja i osetljivija. Iz tog razloga nephodno je negovati je posebno formulisanim okoloočnim krema koje će joj pružiti dodatnu hidrataciju, a možete potražiti i one koje deluju protiv bora i tamnih podočnjaka.

KADA SE NANOSI OKOLOOČNA KREMA? Nakon čišćenja lica (i seruma), nanesite laganim utapkavanjem okoloočnu kremu u zonu oka, a zatim nanesite hidratantnu kremu na ostatak lica.
KOJI SASTOJCI ĆE MI POMOĆI DA UBLAŽIM TAMNE PODOČNJAKE? Bilo da su posledica nespavanja ili genetike, uz malo strpljenja tamne kolutove oko očiju možemo da posvetlimo uz pomoć ovih sastojaka: kofein, niacinamid, vitamin C i retinoidi.
KAKO DA SMANJIM DUBINU BORA U OČNOJ ZONI? S obzirom da je u okoloočnoj zoni koža tanka, ovde se najčešće javljaju znakovi starenja. Ako želite da ublažite borice i fine linije, antiridi sa retinolom će biti vaš najbolji prijatelj jer će podstići proizvodnju kolagena, pa samim tim učiniti kožu elastičnijom i zetagnutijom, a bore manje vidljivijim.