Prilikom svake kupovine na Magic Beauty online prodavnici i stičete bodove koji će biti upisani u tvoj nalog i koje možete iskoristiti prilikom sledeće ili neke druge kupovine. Sve što je potrebno je da budete registrovani korisnik na Magic Beauty sajtu i bodovi će biti vidljivi na Vašem profilu i nakon što Vam proizvodi budu poslati.

Vrednost bodova i popusti

Za svakih 1.000 RSD utrošenih na kupovinu na našoj Magic Beauty na Vaš nalog biće upisano 50 bodova, čija vrednost iznosi 50 RSD. Maksimalni broj bodova koje možete sakupiti je 10 000. Nakon toga možete nastaviti sa kupovinom ali Vam sistem neće dodeljivati nove bodove dok ne potrošite postojeće. Bodove možete iskoristiti u svakom trenutku za kupovinu bilo kog proizvoda iz naše ponude, bez obzira na sakupljeni broj bodova.
Za više informacija o pravilima programa Magic Beauty loyaltu program posetite www.magicbeauty.rs ili pozivite broj telefona +381653700917 Zahvaljujemo Vam se na ukazanom poverenju i želimo Vam uspešne buduće kupovine na Magic Beuaty online prodavnici!

Tvoj Magic Beauty tim