NEGA LICA

JA BIH DA PORUČIM JEDAN HIDRATANTNI SENDVIČ

Šta ćemo od priloga? – Pa može jedan serum sa hijaluornskom kiselinom, par špriceva termalne vode i deblji sloj noćne maske 🤭

Ok, o čemu se tu zapravo radi? 🤔 Novi trendovi u svetu kozmetike su mi uvek interesantni – posebno ako imaju smisla, a ne kao neki 😂 (sećate se sode bikarbone protiv akni? Ili još bolje – sirće?! 🤢).

„Fora“ je u tome što koža bolje upija benefite kada je vlažna, nego kada je suva. Kada kažem vlažna, ne mislim da baštenskim crevom poprskaš lice – par špriceva termalne vode, tonik u spreju ili višak vode nakon umivanja je sasvim u redu 🙌🏻

Ali da bi koža bila hidrirana tokom celog dana, kao i da bi aktivni sastojci delovali što bolje, neophodno je te benefite „zaključati“.

To radimo uz pomoć „okulzivnijih“ preparata, kao što su ulja za lice, noćne maske, bogate hidratante kreme ili čak – vazelin (ova metoda se naziva „slugging“).

Rezultat je neverovatno mekana koža – ja uvek imam osećaj kao da sam potrošila par hiljada dinara na tretman u kometičkom salonu, a u stvari sam samo iskombinovala ono što već imam 🤭 Nekada stvarno možeš da unaprediš svoju rutinu nege, a da to ne košta mnogo!

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *