Design trends, Некатегоризовано

PLAN ZA OPUŠTANJE KOD KUĆE

Često smo tokom radne nedelje opterećeni obavezama i raznoraznim brigama, koje u nedostatku vremena ponekad pomerimo čak i na vikend i onda se ispostavi da je već ponedeljak, a mi nismo ništa uradili za sebe.

 

Da bismo izbegli da se ovo ponavlja, mi smo za tebe pripremili TRODNEVNI PLAN ZA OPUŠTANJE uz koji ćeš da rasteretiš svoje misli, opustiš se i uživaš, a biće ti potrebno svega 30 minuta koje sigurno možeš izdvojiti za sebe u toku dana.
PLAN ZA VIKEND OPUŠTANJE

PETAK

  

S obzirom da je kraj radne nedelje i da ti verovatno nije ni do čega, predlažemo ti da napuniš kadu toplom vodom, zapališ mirišljave sveće, sipaj čašu omiljenog vina, ubaci par šumećih tableta za kupku nezaboravnog mirisa i ta-da: imaćeš mali spa u svom kupatilu!

PLAN ZA VIKEND OPUŠTANJE

SUBOTA

Okej, novi je dan, verovatno si se danas malo rasterećenija i odmornija ali te ponovo čekaju obaveze. Nema veze, to ne znači da ne možeš da sebi prirediš užitak i učiniš obaveze malo manje „bolnim“. Uključi plejlistu sa omiljenim pesmama, dodaj vosak sa mirisom lavande ili vanile u uljanu lampu i videćeš da će spremanje stana ili odgovaranje na mejlove proći za čas.

PLAN ZA VIKEND OPUŠTANJE

NEDELJA

Pred početak radne nedelje, idealan je trenutak da nagradiš svoju kožu i pružiš joj potrebnu negu. Prvo uradi piling kompletnog tela kojim ćeš ukloniti mrtve ćelije i učiniti kožu glatkom, a onda nanesi luksuzni losion sa mirisom trešnjinog cveta ili nerolija i videćeš koliko će ti ponedeljak lakše pasti.

Na koji način se ti opuštaš? Podeli sa nama svoje male rituale.

Nazad na listu

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.