Suptilni ili smeli look-ovi, isticanje aduta ili prikrivanje nesavršenosti, dnevna ili noćna varijanta… Prostor za eksperimentisanje sa šminkom je neograničen. Igraj se sa izborima i stilovima koje ti šminka pruža i dopusti joj da probudi tvoju kreativnost i istakne ono najlepše na tvom licu.

Prikaz 1–15 od 18 rezultata

Kako da odredim nijansu pudera?
Prvo odredi podton svoje kože tako što ćeš pogledati vene na zglobu svoje ruke. Ukoliko su plavih nijansi, imaš hladan podton, a ukoliko su zelenkastih nijansi onda imaš topli podton. Kada isprobavaš nijansu, nanesi je na deo lica i vrata a ne na ruku. Sačekaj desetak minuta da se setuje kako bi proverila da li je poprimio narandžaste tonove, i obavezno ga proveri i pod dnevnim i veštačkim svetlom.
Puder mi izaziva bubuljice. Šta da radim?
Za početak, proveri da li je tvoj puder matirajući ili vodootporan. Ako jeste, vodi računa da ga uveče u potpunosti skineš sa lica metodom duplog čišćenja. Ukoliko to nije pomoglo, potraži novi puder sa oznakom “nekomedogeno”.
Koja je razlika između bronzera i konture?
Bronzer služi da doprinese sjaj i toplinu tenu zbog čega je često obogaćen i suptilnim šimerom, dok kontura služi da doda dimenziju licu.