Izaberi savršen poklon koji će oduševiti svakog muškarca

Pokloni su mnogima omiljeni deo važnih datuma, mada neki od nas veruju da lep znak pažnje donosi radost baš onda kada ga najmanje očekujemo. Izbor poklona za muškarca nekada je jednostavan, uprkos uvreženom mišljenju da je poklon za ženu mnogo lakše naći.

Kada biramo poklon za muškarca često polazimo od pitanja šta mu treba, pa je praktičan poklon siguran pogodak. Donosimo vam nekoliko originalnih ideja koje će mu izmamiti osmeh.

Ne zaboravite da je svaki poklon biran sa ljubavlju pravi poklon.

 

Prijatna rutina: HADA LABO TOKYO MEN

 

Japanski brend za negu kože nudi posebno formulisanu liniju za negu muške kože. Izaberite jednostavan hidratantni proizvod sa funkcijom aftershave balzama i pružićete mu sveobuhvatnu negu.

 

Super hidrator, lagan kao voda, je proizvod koji dubinski hidrira i umiruje kožu, dajući joj mat efekat.

Ukoliko želite da mu poklonite kremu, serum i masku u jednom proizvodu predlažemo Aqua Booster Hydro Gel. Regeneracija i hranljiva nega baziraju se na Super hijaluronskom kompleksu, ceramidu i kolagenu.

hada labo man

 

(M)eko pranje zuba

 

Ima li boljeg poklona od zdrave navike?

Humble četkica od bambusa je najprodavanija eko četkica osmišljena od strane švedskih stomatologa. Poseduje preko 4000 vlakana i idealna je za osetljive zube i temeljnu higijenu.

Ako želite da poklonom spojite ekologiju, humanost i tehnologiju, Humble je najbolji mogući izbor. Evo zbog čega:

-Humble četkice napravljene su od bambusa, ekološki čistog biorazgradivog materijala koji raste bez upotrebe pesticida.

-Svaka četkica sarži više od 4000 soft vlakana bez bisphenol A toksina.

-Pakovanje je u potpunosti biorazgradivo i napravljeno od recikliranih materijala.

-Kupovinom svake eko četkice činite čuvate životnu sredinu, svoje oralno zdravlje, ali i podržavate humane, društveno odgovorne projekte Humble Smile fondacije.

Jednostavan, ergonomski dizajn i jarke boje Humble četkice osvajaju na prvi pogled! Izaberite omiljenu boju Humble heroine i učinite svet boljim mestom za život.

Humble-co-Midnatt-1

 

Mirisna harmonija Bolsius

 

Savršen poklon za strastvene pušače. Anti tobacco je sveća napravljena od najboljih sirovina, boja, mirisa i fitilja. Ova mirisna sveća pomoći će vam da neutrališete mirise duvanskog dima i učinite da vaš prostor miriše fenomenalno.

Ne dozvolite da neprijatni mirisu dima od cigarete naruši svežinu prostora u kom provodite vreme.

 

HOLLISTER osvežavajući parfemski talas

 

Bezbrižnost kalifornijskog leta na njegovoj koži zvuči kao poklon koji će obradovati njega ali i vas:)

U Srbiju su stigli novi parfemi! Brend Hollister je modni brend iz porodice Abercrombie&Fitch i donosi nam festival mirisa za žene, kao i za muškarce.

hollister

 

 

Ukoliko želite da mu poklonite nešto posebno, izaberite neodoljivu mirisnu aromu koja će ga pratiti tokom celog dana:

Hollister Festival Vibes savršeno odgovara potrebama modernog i samooumerenog muškarca dok izrazito muževni Hollister Festival Nite osvaja orijentalnim notama.

hollister festival nite